Partager

Current Size: 100%

Printervriendelijke versie

Franse Zeilschool

Zeilcursussen, Privé lessen, Verhuur van materiaal


De Franse Zeilschool (École de Voile) van Saint-Palais-sur-Mer is sinds 1992 lid van de Fédération Française de Voile (Franse Zeilfederatie).


Hier worden verschillende mogelijkheden geboden om het zeilen te beoefenen: cursussen(3 of 5 dagen), privé lessen of de verhuur van materiaal. Zo kan er gemakkelijk vanaf 5 jaar aan verschillende activiteiten meegedaan worden zoals varen met de optimist, de pipas, de catamaran of surfen op de windsurfplank.

De begeleiding tijdens de cursussen, de privé lessen en groepslessen wordt verzorgd door instructeurs met een staatsbrevet en instructeurs met een diploma van de Franse Zeilfederatie.

 

U kunt terecht bij twee speciale zeilcentra:

  • Op het strand Plage de Nauzan, tijdens de zomer, 7 dagen per week: groepscursussen, privé lessen en verhuur van materiaal. Van september tot half november, zeillessen voor de kinderen van de lagere scholen in de Pays Royannais.
  • Op het meertje van het Parc Raymond Vignes, van maart tot juni, eerste zeillessen voor de kinderen van de lagere scholen in de Pays Royannais.