Partager

Current Size: 100%

Printervriendelijke versie

Vélodyssée/ Accueil Vélo

Vélodyssée: de Atlantische Kust per fiets


De Vélodyssée® of Véloroute Atlantique is het Franse deel van de Eurovéloroute n°1 die van Noorwegen tot Portugal loopt. Deze route verbindt Roscoff met Hendaye, en biedt meer dan 1 200 km aan makkelijke, veilige, aangegeven parcoursen, die langs bekende toeristische plekken lopen.

 

Deze nieuwe route loopt dwars door de Charente-Maritime: vanuit de Pont du Brault in de Marais Poitevin fietst u langs een deel van de Atlantische Kust, tot aan de oevers van de inham van de Gironde in Royan via La Rochelle, Rochefort, Marennes en les Mathes-La Palmyre.

 

Dagtochtjes, uitstapjes of fietsvakanties op veilige fietspaden! Bereid uw fietstocht voor op de website: www.lavelodyssee.com

 

« Accueil Vélo »:

Accueil VeloOp de route van de Vélodyssée® vindt u toeristische accommodaties, fietsenverhuurders, bureau's voor Toerisme, toeristische plekjes en recreatiecentra die het merk « Accueil Vélo », dragen omdat zij aangepaste diensten en uitrusting bieden voor fietsers (op maximaal 5 km van het parcours verwijderd).

 

Het Bureau voor Toerisme van Saint-Palais-sur-Mer heeft het nationale merk « Accueil Vélo » ontvangen en biedt u al de nodige informatie voor uw fietsvakantie. Goede reis!

 « Accueil Vélo » accommodaties in Saint-Palais-sur-Mer

 

Chambres d'hôtes:

Le Clos des Romarins

Aube de Lune

 

Hotels:

Domaine de Saint Palais

Hôtel Résidence Les Flots

 

Campings:

Puits de l'Auture

Camping Des Deux Plages

Camping Les Pins

Côte de Beauté

Yukadi Village - Le Logis