Partager

Current Size: 100%

Printervriendelijke versie

Schatzoeken

 

Les dunes,  la flore, la faune, la mer et les vagues… notre commune recèle  de trésors !!! Les enfants seront sensibilisés à cet environnement assez sauvage de notre Grande Côte et partiront ensuite en groupe à la recherche d’un « vrai » trésor, caché par un pirate venu de loin. Aux enfants de parcourir la plage et les rochers en suivant les messages et traces laissés.
Lieu : A la Grande Côte, grande plage magnifique sur Saint-Palais-sur-Mer 
Durée : Environ 1h30 / 2h       Âges adapté : De 5 à 8 ans et de 9 à 12 ans

De duinen, de flora en fauna, de zee en de golven... onze gemeente is vol van schatten!!! Kinderen worden bewust gemaakt van het ongerepte karakter van de Grande Côte en gaan vervolgens in groepen op zoek naar een « èchte » schat, die door een van ver gekomen piraat verborgen is. De kinderen volgen een parcours over het strand en langs de rotsen, door middel van aanwijzingen en sporen.

Vindt plaats: Op het grote strand van de Grande Côte, een prachtig strand in Saint-Palais-sur-Mer

Duur: Ongeveer 1u30 / 2u       

Geschikte leeftijden: Van 5 tot 8 jaar en van 9 tot 12 jaar

 

 

PRIJZEN:

  • Van 1 tot 20 kinderen: 99,00 € (groepsprijs) 
  • Van 21 tot 32 kinderen: 4,00 € per bijkomend kind (Max. 32 kinderen per groep).

 

TER INFORMATIE: Voor het groepsspelgedeelte adviseren wij 3 tot 4 kinderen per groep en 1 begeleidende volwassene per groep. 

PLUSPUNTEN: 

De duur en de thema's van de « rondleiding » zijn speciaal aangepast aan de leeftijd van de deelnemende kinderen. 

Tijdens elke activiteit wordt er een groepsspel georganiseerd. Deze groepsspelen zorgen ervoor dat kinderen beter de uitleg kunnen begrijpen en volop kunnen meedoen: ze leren om hun ideeën en standpunten te uiten, maar ook om naar hun vriendjes te luisteren en vragen te stellen.