Partager

Current Size: 100%

Printervriendelijke versie

Van de Belle Epoque tot de Fifties

 

Welkom in de Pays Royannais…
Tussen de inham van de Gironde en die van de Seudre ligt een uniek landschap: met zijn moerassen en bossen vol pijnbomen en groene eiken, badplaatsen en bekende, typische dorpjes biedt de Pays Royannais u zijn mooiste plekjes... Een sprookjesachtige omgeving voor een onvergetelijk verblijf…

 

Dag « Van de Belle Epoque tot de Fifties in Royan »

 

Rondleiding per bus door Royan

In een eeuw tijd is Royan de Hoofdstad van de Belle Epoque geworden. Wij bieden u een reis door de tijd: van het eerste Badtoerisme tot onze tijd bekijken we samen de ontwikkeling van deze badplaats: de villa's uit de Belle Epoque, de casino's, de tram…De na-oorlogse periode en de wederopbouw van de jaren '50. Zo heeft Royan geen geheimen meer voor u.

Duur: 2 uur

 

Lunch in Royan

 

Bezoek aan de Estuaire de la Gironde

Met een vertrek vanuit de plezierhaven van Royan, vaart u naar het hart van de Estuaire de la Gironde, de grootste inham van Europa, en kunt u de kust ontdekken met zijn kalkrotsen en fijne zandstranden. Verder kunt u de badplaatsen Saint-Palais-sur-Mer, Royan en Saint-Georges de Didonne bewonderen, maar ook de holbewonersgrotten van Meschers sur Gironde, het dorp Talmont-sur-Gironde, de pointe de Grave en de Koning der Vuurtorens; de Vuurtoren van Cordouan.

Duur: 2u30

 

Vanaf 51.60 € per persoon 

  • 40 tot 49 personen: 51.60€/pers.
  • 30 tot 39 personen: 52.85€/pers.
  • 20 tot 29 personen: 53.80€/pers.