Partager

Current Size: 100%

Printervriendelijke versie

Prachtige gebouwen en landschappen in de Estuaire de la Gironde

 

Welkom in de Pays Royannais…
Aan de oevers van de Estuaire de la Gironde kunt u een unieke streek ontdekken waar badplaatsen en bekende, typische dorpjes naast elkaar liggen en waar producten zoals de Pineau des Charentes en de Cognac de smaken van de streek kenmerken… De Pays Royannais opent de deuren van zijn geschiedenis en al zijn rijkdommen voor u… Een sprookjesachtige omgeving voor een onvergetelijk verblijf…

 

Dag van de « Prachtige gebouwen en landschappen in de Estuaire de la Gironde »

 

Rondleiding langs de Côte de Beauté per bus

Met een vertrek vanuit Saint-Palais-sur-Mer bezoekt u de Côte de Beauté: de badplaatsen, de geschiedenis van het Badtoerisme, de bossen van pijnbomen en groene eiken en de typische dorpjes. Samen gaan we langs de route van de voormalige tram, door de wijken Pontaillac en Le Parc, tot het eindpunt in Saint-Georges-de-Didonne. Bezoek aan het schiereilanddorp Talmont-sur-Gironde (één van de mooiste dorpen van Frankrijk) en zijn Romaanse Saintonge kerk (een deel van het bezoek vindt te voet plaats). Vrije tijd.

Duur: 2 uur 30

 

Lunch in Barzan, in de haven van Monards

 

Bezoek aan het Domaine Courpron - Saint-André de Lidon

Bezoek aan een zeven generaties oud familie wijnlandgoed. De lokale Charentais wijnen, Pineau des Charentes en Cognac hebben geen geheimen meer voor u: u ontdekt het traject van het plukken tot de distillatie en het productieproces van druif tot wijn. U ontdekt een parcours in het hart van onze streekproducten, gevolgd door een proeverij van de Pineau des Charentes.

Duur: 1u tot 1u30

 

Vanaf 31.95€/pers.